TIME TO FOCUS ON BUSINESS AND LEISURE

Våra tjänster

Vi skräddarsyr våra tjänster enligt dina behov och önskemål, för att erbjuda den bästa lösningen för dig.

Våra tjänster inkluderar

Våra hushållerskor ser till att ditt hem är rent och klart för dig. Städningen utförs alltid grundligt. Våra hushållerskor kan exempelvis beställa och ta emot matuppköpsleveranser och att sätta nya blommor i vasen. Gällande städningen är vi endast nöjda med bästa möjliga resultat.

Sköta hushållet 60 €/h.

Det finns stunder då man behöver en hög nivå av hygien. Desinficerande städning kan göras på specifika områden som behöver en djupstädning men också för hela huset eller lägenheten. Vår personal håller reda på de nödvändiga stegen för att åstadkomma den högsta hygiennivån. Utrustningen planeras individuellt.

Vid behov kan vi använda utrustning av mycket hög standard. Användning av skyddshandskar, noggrann handtvätt samt desinficering av händerna ingår automatiskt i vår verksamhet. Vår personal är välutbildad i användningen av skyddsutrustning. Vi följer noga med myndigheternas instruktioner.

Desinficerande städning 60 €/h.

Våra professionella trädgårdsmästare tar hand om din trädgård liksom det skulle vara deras egen.

Trädgårdsvård 60 €/h.

Du kan vända dig till oss ifall du behöver hjälp av en egen assistent för att utreda eller lösa något. Du får hjälp med dagliga situationer på ett lätt och smidigt sätt.

Våra tjänster inkluderar bland annat följande:

 • Researrangemang
 • Konkurrensutsättning
 • Reserveringar
 • Gåvotjänst (inklusive påminnelser om bemärkelsedagar)
Assistenttipalvelut 50 €/h (alv. 24%).

Vi kan sköta ärenden för dig - berätta för oss vad du behöver, så fixar vi det. Vi vill vara en modern concierge-service. Exempel på ärenden:

 • Köpa en gåva
 • Skicka eller ta emot post
 • Besikta bilen
 • Hämta blommor
 • Hämta tvätten
 • Butiksuppköp
 • Matleverans
 • Annat
Sköta ärenden 50 €/h.

Ifall du önskar kan du också beställa en kock till ditt hem via oss. En professionell kock kan exempelvis laga flera dagars mat på en gång åt din familj. En egen kock kan komma med precis den lyx i din vardag som du längtar efter.

Vår barnvård är flexibel och ordnas då ditt barn behöver en ansvarsfull vuxen att ta hand om dem. Alla våra barnvårdare är välutbildade. Vi gör vårt bästa för att se till att ditt barn alltid får samma barnvårdare.

Vi erbjuder en personlig distansutbildning för barn och unga med hjälp av video och personligt planerade undervisningsstrategier för distansinlärning. Vi har en kundorienterad och flexibel syn på att designa undervisningen för varje familjs individuella behov. Vi vill försäkra ett gott välmående för ert barn genom att stödja deras utveckling och inlärning.

Vårt mål är att ha undervisning på ett sätt där vi identifierar varje elevs individuella styrkor och utnyttjar dessa styrkor i inlärningen. Våra lärare hjälper era barn med skoluppgifter samt med inlärning generellt. Inlärningen kan vara för alla skolämnen eller bara för ett specifikt ämne.

Med våra lärares hjälp kan ni försäkra att ert barn får det rätta stödet för att lyckas i skolgången. Alla våra lärare har bakgrund i pedagogiska studier.

Privat distansundervisning 60 €/h.
Se mer här.

Vi vill försäkra barnens välmående och hjälpa er stödja deras utveckling. Vi erbjuder ert barn en möjlighet att få tillbringa pedagogisk kvalitetstid med en bekant vuxen.

Eftermiddagsundervisningen innebär inte att skoldagen fortsätter efter att ert barn kommit hem från skolan. Det är viktigt för oss att ditt barns unika styrkor tas i beaktande och att vi kan stödja deras växt. Vardagen kan vara fullpackad och stressig för föräldrar, och därför hjälper våra lärare gärna era barn med till exempel läxor.

Eftermiddagsundervisning 60 €/h.

Våra välfärdstjänster hjälper dig och din familj att må bra. Du kan alltid vända dig till oss och vi hjälper dig med att exempelvis få hjälpen direkt till ditt hem. Ta kontakt ifall du vill ha en massör till ditt hem eller en fysioterapeut med på dina träningar.

Våra transporttjänster hjälper dig att snabbt, lätt och säkert ta dig fram till vilken plats som helst. Vi kan exempelvis ordna skjutsar för dina barn till deras hobbyer så att du kan spara din tid för annat.

Vi erbjuder er lösningar för hushållet som överskrider alla era förväntningar. Genom en personlig service garanterar vi er ett erbjudande som är precis det ni behöver för att göra ert dagliga liv bättre. Om listan saknar en tjänst som ni skulle vilja ha, fråga oss så gör vi vårt bästa för att försöka få det ordnat

Våra tjänster är för tillfället tillgängliga i huvudstadsregionen: Helsingfors, Esbo, Vanda och Grankulla. Du är berättigad till ett hushållsavdrag för dina hushållsutgifter medan du använder våra tjänster. Se mer information här.