TIME TO FOCUS ON BUSINESS AND LEISURE

Opettajia

Rekrytoimme etä- / kotiopettajia osa-aikaiseen työsuhteeseen

Me Serfinolla haluamme olla suomalaisen palvelukulttuurin laadukas ja arvostettu edelläkävijä. Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme luoda heille onnistumisen ilmapiirin. Tuemme jokaisen henkilökohtaista kehitystä. Yhtiömme johto arvostaa palautetta ja haluamme viedä asioita eteenpäin yhdessä. Yhteisenä tavoitteenamme on asiakkaan odotukset ylittävä palvelu.

Iltapäivä- ja etäopetuspuolella Serfinon tiimissä on paljon opettajiksi valmistuneita ja viimeisten vuosikurssien opiskelijoita, joiden sijaisuudet ovat tauolla tai jotka eivät ole niitä saaneet. Kauttamme he saavat työkokemusta. Viralliset opettajien sijaisuudet menevät poikkeuksetta tämän työpaikan edelle.

Olemme keskustellut aiheesta SOOL ry:n edustajan kanssa ja he pitivät Serfinon etäopetustoimintaa epävirallisesti hyvänä.

Tavoitteemme on auttaa perheiden arkea kaikilla mahdollisilla tavoilla. Iltapäivä- ja etäopetus on normaalia koulutyötä tukevaa ja kouluajan ulkopuolella järjestettyä toimintaa. Se ei missään nimessä korvaa koulun tekemää arvokasta työtä.

Etäopettaja

Perheet tarvitsevat lapsilleen etäopetusta epävarmoina aikoina. Luomamme toimivat etäopetusmallit ovat tulleet jäädäkseen ja palvelevat asiakkaitamme myös tulevaisuudessa tuoden lisähelpotusta ja -joustoa perheiden arkeen. Opetus tapahtuu etänä ja opetat yksityisten perheiden lapsia. Pääset tukemaan lapsia ja heidän oppimistaan. Samalla tuet perheiden arkea. Työajat ovat sovittavissa hyvin vapaasti perheiden kanssa.

Tässä hyväpalkkaisessa ja joustavassa työpaikassa pääset vahvistamaan monipuolisia pedagogisia taitojasi. Tukenasi on innostunut ja kehityshaluinen tiimi!

Saat meiltä:

  • mahdollisuuden olla osallinen upeassa kasvutarinassa
  • joustavan työajan
  • erinomaisen palkan
  • uudenlaisen ja innostavan työpaikan
  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi, työtehtävääsi ja toimenkuvaasi

Olet sopiva, jos olet pedagogiikan osaaja, luotettava, positiivinen, oma-aloitteinen ja kiinnostunut lasten kehityksestä ja oppimisesta. Arvostamme myös erityispedagogiikan osaamista sekä ruotsin ja englannin sujuvaa kielitaitoa.

Mikäli kiinnostuksesi etä- tai lähiopettajan tehtävään heräsi, lähetäthän hakemuksesi ja vapaamuotoisen CV:n, jossa on listattu osaamisalueesi ja erityisesti kielet, joita voit opettaa, osoitteeseen hanna@serfino.fi. Voit soittaa tai viestiä lisäkysymyksesi Hanna Lehtilälle p. 040 680 0103.

Rekrytoimme