TIME TO FOCUS ON BUSINESS AND LEISURE

Palvelumme

Olemme arjen concierge -palvelu ja haluamme tehdä arjestasi kaikin puolin helpompaa. Rakennamme palvelukokonaisuuden aina juuri sinun tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Haluamme ymmärtää arkesi haasteet, jotta voimme ratkaista ne mahdollisimman hyvin.

Saat meiltä oman yhteyshenkilön, jolta saat kaikki tarvitsemasi palvelut.

Mahdollisia palveluitamme ovat mm:

Kodinhoitajamme pitävät huolen siitä, että kotisi voi hyvin ja se on valmiina sinua varten. Hän siivoaa kotisi perusteellisesti ja huolellisesti. Siivouksessa olemme tyytyväisiä vain parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Siksi palveluumme kuuluukin myös mm. lattiakaivojen puhdistus ja tuuletusaukkojen imurointi tarpeen mukaan.

Voimme kodinhoidon yhteydessä hoitaa myös esimerkiksi ruokatoimituksesi tilauksen- ja vastaanoton tai tuoreet kukat maljakkoon.

All inclusive hinta 60 €/h (sis. alv. 24%).
Teemme siivoukset meidän laadukkailla puhdistusaineilla ja välineillä. Käytämme ympäristösyistä säännöllisissä kotisiivouksista kotitaloudestanne löytyvää imuria.

Korkea hygieniataso on joskus tarpeen. Desinfioiva siivous voidaan tehdä osittain oleellisille pinnoille tai tarvittaessa jopa koko asunnolle. Henkilökuntamme toimii aina korkean hygieniatason mukaisesti. Tarvittavat varusteet kartoitamme asiakkaan tarpeen mukaan.

Tarvittaessa käytössä on hyvin korkean tason suojavälineet. Suojahanskat, korostettu käsienpesu ja käsien desinfiointi kuuluu automaattisesti toimintamme. Henkilökuntamme on koulutettu suojavarustusten käyttöön. Seuraamme myös hyvin tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia.

Olemme tyytyväisiä vain parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.
All inclusive hinta 60 €/h (sis. alv. 24%).
Välineet ja aineet toimitamme luoksesi.

Meillä on pihasi pariksi puutarha-alan ammattilainen, joka voi hoitaa pihaasi kuin omansa.

Puutarhanhoito 60 €/h (sis. alv. 24%).

Voit kääntyä puoleemme, mikäli tarvitset omaa assistenttia jonkun asian selvittämiseen tai ratkaisemiseen. Saat kauttamme apua helposti ja joustavasti arjen tilanteisiin.

Palveluitamme ovat esimerkiksi:

 • Matkajärjestelyt
 • Kilpailutukset
 • Varaukset
 • Lahjapalvelu (ml. muistutukset merkkipäivistä)
Assistenttipalvelut 50 €/h (sis. alv. 24%).

Voimme hoitaa juoksevat asiat puolestasi. Kerro, mitä tarvitset, niin me ratkaisemme sen puolestasi. Haluamme olla moderni concierge-palvelu. Esimerkkejä palvelustamme:

 • Lahjan hankkiminen
 • Postin lähetys- tai vastaanotto
 • Auton katsastus
 • Kukkien hankkiminen
 • Pesulapalvelut
 • Kaupassa käynti
 • Ruoan toimitus
 • Muut asiointipalvelut
Asiointipalvelu 50 €/h (sis. alv. 24%).

Mikäli haluat, saat kauttamme myös kokin kotiisi. Ammattilainen voi tehdä perheenne ruuat vaikka useaksi päiväksi kerrallaan. Oma kokki voi tuoda arkeesi juuri sitä kaivattua luksusta.

Lastenhoito on joustavaa ja järjestämme sen silloin kun haluatte lapsillesi seuraksi turvallisen ja luotettavan aikuisen. Lastenhoitajillamme on kaikilla aiempaa työkokemusta lastenhoidosta. Pyrimme järjestämään asiakkaallemme aina ensisijaisesti saman lastenhoitajan.

Lastenhoidossa kartoitamme tarpeenne ja hinta määräytyy hoitajan osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Hinta alkaen 45€/h (sis. alv. 24%).

Tarjoamme lapsille ja nuorille yksilöllistä etäopetusta videoyhteyden välityksellä asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Haluamme varmistaa lastesi hyvinvoinnin ja auttaa sinua tukemaan lastesi kehitystä.

Opetuksessa pyrimme tuomaan lasten henkilökohtaiset vahvuudet esille ja pyrimme osaltamme tukemaan lasten kehitystä ja oppimista kokonaisvaltaisesti. Etäopettajamme auttavat lasta koulutehtävissä ja opiskelussa. Opetus voi koskea kaikkia oppiaineita tai halutessasi vain jotain tiettyä ainetta.

Tuellamme varmistat sen, että lapsesi saavat oikeanlaista tukea tehtävien tekoon. Kaikilla opettajillamme on pedagogisia opintoja taustalla.

Yksilöllinen etäopetus alk. 60€/h (sis. alv. 24%).
Lue lisää etäopetuksesta täältä.

Haluamme varmistaa lastesi hyvinvoinnin ja auttaa sinua tukemaan lastesi kehitystä. Mikäli perheessäsi on lapsia, tarjoamme heille mahdollisuuden laadukkaaseen ja pedagogisesti suunniteltuun laatuaikaan tutun aikuisen seurassa.

Iltapäiväopetus ei missään nimessä tarkoita sitä, että koulupäivä jatkuu kotona. Meille on tärkeää se, että lapsen henkilökohtaiset vahvuudet tulevat huomioiduksi ja pystymme osaltamme tukemaan lapsen kehitystä. Kiireisessä arjessa vanhemman aika ei tunnu aina riittävän kaikkeen ja tästä syystä iltapäiväopettaja voi esimerkiksi auttaa läksyjen tekemisessä.

Iltapäiväopetus alkaen 60€/h (sis. alv. 24%).

Hyvinvointipalvelumme auttavat sinua ja perhettäsi voimaan hyvin. Voit aina kääntyä puoleemme ja autamme sinua saamaan apua halutessasi vaikka suoraan kotiisi. Ole yhteydessä, jos haluat hierojan kotiin tai fysioterapeutin seuraamaan treenejäsi.

Kuljetuspalvelumme auttavat sinua pääsemään nopeasti, helposti ja turvallisesti tarvitsemaasi paikkaan. Voimme esimerkiksi järjestää lastesi harrastuskyydit, jolloin säästät omaa aikaasi muihin asioihin.

Serfinon kokit voivat helpottaa sinua niin arjessa kuin juhlassakin. Kokkimme voivat tulla loihtimaan sinulle maittavan arkiruoan vaikka useammaksi päiväksi kerrallaan. Juhlaruoka onnistuu myös tarvittaessa isommallekin henkilömäärälle.

Hoidamme mielellämme kaikki kotisi repsottavat asiat kerralla kuntoon oli sitten kyse kuinka pienestä hommasta tahansa. Oma remonttihenkilömme tulee hoitamaan korjaukset luotettavasti ja ammattitaidolla.

Arjen apua tarjoava lahjakortti vastuullisesti toimivalta ja luotettavalta toimijalta on parasta, mitä voit toiselle antaa. Toimintamme on yksityispankkipalveluiden tasoa. Lahjoita aikaa.

Voit tilata lahjakortin sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla. Lahjakortin saat nopeasti. Parhaimmillaan jopa samana päivänä.

Rakennamme sinulle kodin hoitamiseen ratkaisun, joka ylittää odotukset. Yksilöidyn palvelun rakentamisen kautta varmistamme sen, että voimme tarjota sinulle juuri sitä, mitä arkeesi kaipaat. Mikäli toivomaasi palvelua ei löydy listalta, kysy asiasta, niin me kerromme, miten se järjestetään.

Tarjoamme etäopetusta paikkakunnasta riippumatta. Muiden palveluiden osalta toimialueemme on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Palveluistamme saa myös kotitalousvähennyksen. Lisätietoa verottajalta tästä