TIME TO FOCUS ON BUSINESS AND LEISURE

Palvelumme

Rakennamme palvelukokonaisuuden aina juuri sinun tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Haluamme ymmärtää arkesi haasteet, jotta voimme ratkaista ne mahdollisimman hyvin.

Mahdollisia palveluitamme ovat mm:

Kodinhoitajamme pitävät huolen siitä, että kotisi voi hyvin ja se on valmiina sinua varten. Hän siivoaa kotisi perusteellisesti ja huolellisesti. Hän voi hoitaa myös esimerkiksi puhtaat pyykit pesulasta, tuoreet kukat maljakkoon, autosi katsastuksen tai pesun, ruokatoimituksesi tilauksen- ja vastaanoton tai jopa sen noutamisen kaupasta.

Siivouksessa olemme tyytyväisiä vain parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Selkeä hinnoittelu 50 € / tunti.
Välineet toimitamme luoksesi.

Korkea hygieniataso on joskus tarpeen. Desinfioiva siivous voidaan tehdä osittain oleellisille pinnoille tai tarvittaessa jopa koko asunnolle. Henkilökuntamme toimii aina korkean hygieniatason mukaisesti. Tarvittavat varusteet kartoitamme asiakkaan tarpeen mukaan.

Tarvittaessa käytössä on hyvin korkean tason suojavälineet. Suojahanskat, korostettu käsienpesu ja käsien desinfiointi kuuluu automaattisesti toimintamme. Henkilökuntamme on koulutettu suojavarustusten käyttöön. Seuraamme myös hyvin tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia.

Olemme tyytyväisiä vain parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.
Selkeä hinnoittelu 50€/ h.
Välineet ja aineet toimitamme luoksesi.

Lastenhoito on joustavaa ja järjestämme sen silloin kun haluatte lapsillesi seuraksi turvallisen ja luotettavan aikuisen. Lastenhoitajillamme on kaikilla aiempaa työkokemusta lastenhoidosta. Pyrimme järjestämään asiakkaallemme aina ensisijaisesti saman lastenhoitajan.

Lastenhoidossa kartoitamme tarpeenne ja hinta määräytyy hoitajan osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tarjoamme lapsille ja nuorille yksilöllistä etäopetusta videoyhteyden välityksellä asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Haluamme varmistaa lastesi hyvinvoinnin ja auttaa sinua tukemaan lastesi kehitystä.

Opetuksessa pyrimme tuomaan lasten henkilökohtaiset vahvuudet esille ja pyrimme osaltamme tukemaan lasten kehitystä ja oppimista kokonaisvaltaisesti. Etäopettajamme auttavat lasta koulutehtävissä ja opiskelussa. Opetus voi koskea kaikkia oppiaineita tai halutessasi vain jotain tiettyä ainetta.

Tuellamme varmistat sen, että lapsesi saavat oikeanlaista tukea tehtävien tekoon. Kaikilla opettajillamme on pedagogisia opintoja taustalla.

Yksilöllinen etäopetus 55€/h.
Lue lisää etäopetuksesta täältä.

Haluamme varmistaa lastesi hyvinvoinnin ja auttaa sinua tukemaan lastesi kehitystä. Mikäli perheessäsi on lapsia, tarjoamme heille mahdollisuuden laadukkaaseen ja pedagogisesti suunniteltuun laatuaikaan tutun aikuisen seurassa.

Iltapäiväopetus ei missään nimessä tarkoita sitä, että koulupäivä jatkuu kotona. Meille on tärkeää se, että lapsen henkilökohtaiset vahvuudet tulevat huomioiduksi ja pystymme osaltamme tukemaan lapsen kehitystä. Kiireisessä arjessa vanhemman aika ei tunnu aina riittävän kaikkeen ja tästä syystä iltapäiväopettaja voi esimerkiksi auttaa läksyjen tekemisessä.

Iltapäiväopetus 60 €/h.

Voimme hoitaa juoksevat asiat puolestasi. Kerro, mitä tarvitset, niin me ratkaisemme sen puolestasi. Haluamme olla moderni concierge-palvelu. Esimerkkejä palvelustamme:

  • Lahjan hankkiminen
  • Postin lähetys- tai vastaanotto
  • Auton katsastus
  • Kukkien hankkiminen
  • Pesulapalvelut
  • Kaupassa käynti
  • Ruoan toimitus
  • Muut asiointipalvelut
Asiointipalvelu 50 €/h.

Meillä on pihasi pariksi puutarha-alan ammattilainen, joka voi hoitaa pihaasi kuin omansa. Mikäli pihasi kaipaa päivitystä ja piristystä, autamme mielellämme myös sen suunnittelussa. Kysy hintaa.

Rakennamme sinulle kodin hoitamiseen ratkaisun, joka ylittää odotukset. Yksilöidyn palvelun rakentamisen kautta varmistamme sen, että voimme tarjota sinulle juuri sitä, mitä arkeesi kaipaat. Mikäli toivomaasi palvelua ei löydy listalta, kysy asiasta, niin me kerromme, miten se järjestetään.

Tarjoamme etäopetusta paikkakunnasta riippumatta. Muiden palveluiden osalta toimialueemme on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Palveluistamme saa myös kotitalousvähennyksen. Lisätietoa verottajalta tästä