TIME TO FOCUS ON BUSINESS AND LEISURE

Palvelumme

Rakennamme palvelukokonaisuuden aina juuri sinun tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Haluamme ymmärtää arkesi haasteet, jotta voimme ratkaista ne mahdollisimman hyvin.

Mahdollisia palveluitamme ovat mm:

Kodinhoitajamme pitävät huolen siitä, että kotisi voi hyvin ja se on valmiina sinua varten. Hän siivoaa kotisi perusteellisesti ja huolellisesti. Hän voi hoitaa myös esimerkiksi puhtaat pyykit pesulasta, tuoreet kukat maljakkoon, autosi katsastuksen tai pesun, ruokatoimituksesi tilauksen- ja vastaanoton tai jopa sen noutamisen kaupasta

Lastenhoito on joustavaa ja järjestämme sen silloin kun haluatte lapsillesi seuraksi turvallisen ja luotettavan aikuisen. Lastenhoitajillamme on kaikilla aiempaa työkokemusta lastenhoidosta. Pyrimme järjestämään asiakkaallemme aina ensisijaisesti saman lastenhoitajan.

Haluamme varmistaa lastesi hyvinvoinnin ja auttaa sinua tukemaan lastesi kehitystä. Mikäli perheessäsi on lapsia, tarjoamme heille mahdollisuuden laadukkaaseen ja pedagogisesti suunniteltuun laatuaikaan tutun aikuisen seurassa. Iltapäiväopetus ei missään nimessä tarkoita sitä, että koulupäivä jatkuu kotona. Meille on tärkeää se, että lapsen henkilökohtaiset vahvuudet tulevat huomioiduksi ja pystymme osaltamme tukemaan lapsen kehitystä. Kiireisessä arjessa vanhemman aika ei tunnu aina riittävän kaikkeen ja tästä syystä iltapäiväopettaja voi esimerkiksi auttaa läksyjen tekemisessä.

Voimme hoitaa juoksevat asiat puolestasi. Kerro, mitä tarvitset, niin me ratkaisemme sen puolestasi. Haluamme olla moderni concierge-palvelu. Esimerkkejä palvelustamme:

  • Lahjan hankkiminen
  • Postin lähetys- tai vastaanotto
  • Auton katsastus
  • Kukkien hankkiminen
  • Pesulapalvelut
  • Kaupassa käynti
  • Ruoan toimitus
  • Muut asiointipalvelut

Meillä on pihasi pariksi puutarha-alan ammattilainen, joka voi hoitaa pihaasi kuin omansa. Mikäli pihasi kaipaa päivitystä ja piristystä, autamme mielellämme myös sen suunnittelussa.

Rakennamme sinulle kodin hoitamiseen ratkaisun, joka ylittää odotukset. Yksilöidyn palvelun rakentamisen kautta varmistamme sen, että voimme tarjota sinulle juuri sitä, mitä arkeesi kaipaat. Mikäli toivomaasi palvelua ei löydy listalta, kysy asiasta, niin me kerromme, miten se järjestetään.

Toimialueemme on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Palveluistamme saa myös kotitalousvähennyksen. Lisätietoa verottajalta tästä