TIME TO FOCUS ON BUSINESS AND LEISURE

Serfino, Yksilöllistä etäopetusta lasten ja perheiden tueksi

Yksilöllistä etäopetusta lasten ja perheiden tueksi

Etäopetus tarjoaa lapsille mahdollisuuden saada yksityisopetusta helposti ja vaivattomasti.

Apua peruskoulun kaikille luokille ja kaikkiin aineisiin

Yksilöllinen etäopetus auttaa lapsia ja nuoria pysymään opintosuunnitelman mukaisessa tahdissa. Tuemme jokaisen lapsen omia vahvuuksia, ja haluamme osaltamme vahvistaa myös lasten itseluottamusta ja kehitystä näinä poikkeuksellisina aikoina. Etäopetuksessa he saavat kokonaisvaltaista tukea oppimiseen ja onnistumisen kokemuksia, oli kyse sitten koulupolkunsa alussa olevasta ekaluokkalaisesta tai nuoresta, joka valmistautuu siirtymään peruskoulusta toisen asteen opintoihin.

Etäopetus toteutetaan netti- ja videoyhteyden avulla. Opetustilanteessa opettaja on läsnä videoyhteyden välityksellä. Opetus on vuorovaikutteista, ja lasta autetaan ja tuetaan yksilöllisesti eri kouluaineissa ja kotitehtävissä. Jokaisen oppitunnin jälkeen opettaja raportoi vanhemmille siitä, mitä tunnilla tehtiin ja miten opetus sujui.

Opetuksessa voidaan keskittyä joko yhteen tai useampaan aineeseen oppilaan tarpeen mukaan. Etäopettajina toimivat opettajiksi valmistuneet ja viimeisten vuosikurssien opiskelijat, joilla on takanaan myös pedagogisia opintoja.

Asiakkailta palvelun käyttäminen vaatii toimivan internetyhteyden sekä yhteydenpitoon sopivaan laitteen (tietokone, padi tai muu vastaava).

Työnantaja voi helpottaa työntekijöidensä arkea

Moni yritys on nyt tilanteessa, jossa työntekijät tekevät etätöitä kotona. Työtehtäviin keskittymistä voi helpottaa, jos kotona olevilla lapsilla on saatavilla ohjattua etäopiskelua. Yritykset voivat kustantaa henkilöstölleen etäopettajan joko yksityisopetuksena tai ryhmäopetuksena, johon osallistuu useamman työntekijän lapsi kerralla. Työntekijä maksaa palvelusta vain verotusarvon.

Serfinon etäopetus

  • Yksilöllinen ja vuorovaikutteinen opetus
  • Perheen tarpeiden ja aikataulun mukaan
  • Peruskoulun kaikkiin oppiaineisiin
  • Opettajilla pedagoginen tausta
  • Opetuskielinä suomi, ruotsi ja englanti
  • Hinta 60 euroa / tunti
  • Opetus ei sido sinua. Irtisanomisaika 1 viikko.

Ota yhteyttä, niin pääset nopeasti helpottamaan arkeasi.

Lue myös muista palveluistamme